Leave Your Message
 • Телефон
 • Е-пошта
 • Whatsapp
 • Skype
 • Вечет
  веиксинат5
 • Инженерскиот тим на Ејкстон

  Дизајн и производство

  Главни производи

  Снабдувајте производи за повеќе од 3000 компании во повеќе од 70 земји

  За нас

  Aixton е професионален производител на кабли, кој може да обезбеди еднократно решение

  655590 восок

  ФАБРИКА РАБОТИЛНИЦА

  Како што продолжуваме да го шириме нашиот бизнис, ние исто така постојано се ажуриравме

  нашата опрема и производство на подобри влакна и мрежни кабли.

  НАШИОТ ТИМ

  Професионален технички тим за истражување и развој, совршена услуга за складирање и логистика,
  ефикасен тим за продажба и сеопфатен тим за услуги по продажбата.

  СЕРТИФИКАЦИЈА

  Добивме сертификати од различни аспекти, што исто така дава гаранција за нашите производи да се продаваат во светот.

  6555c47eup
  6555c487k6
  6555c48ay6
  6555c37f9y
  01020304