Leave Your Message
 • Telefoni
 • E-mail
 • Whatsapp
 • Skype
 • Wechat
  weixinat5
 • Ekipi i Inxhinierisë Aixton

  Projektimi dhe prodhimi

  Produktet kryesore

  Furnizoni produkte për më shumë se 3000 kompani në më shumë se 70 vende

  Rreth nesh

  Aixton është një prodhues profesional i kabllove me porosi që mund të ofrojë zgjidhje me një ndalesë

  655590fwax

  PUNINË FABRIKE

  Ndërsa vazhdojmë të zgjerojmë biznesin tonë, ne gjithashtu jemi përditësuar vazhdimisht

  pajisjet tona dhe prodhimi më i mirë i fibrave dhe kabllove të rrjetit.

  EKIPI YNË

  Ekipi profesional teknik i R&D, shërbimi i përsosur i ruajtjes dhe logjistikës,
  ekip efikas i shitjeve dhe ekip gjithëpërfshirës i shërbimit pas shitjes.

  CERTIFIKIMI

  Ne kemi marrë çertifikata në aspekte të ndryshme, gjë që siguron edhe një garanci për shitjen e produkteve tona në botë.

  6555c47eup
  6555c487k6
  6555c48ay6
  6555c37f9y
  01020304